Eszter Horváth Esthetic Stúdió

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

Horváth Eszter vagyok, kozmetikus szakoktató,
az Eszter Horváth Esthetic Stúdió tulajdonosa.

A szépségipar iránti vonzalmamat már kisgyermekként-édesanyám fodrász ollója mellett felnőve- a régi KTSZ-ek hangulata alapozta meg.
Nem is volt kétséges számomra, hogy a középiskola elvégzése után kozmetikus leszek. Nagyszerű mesterem volt. Korban alig idősebb nálam, mégis tapasztalt kozmetikus. Az igényességet, és a tökéletességre való törekvést tőle tanultam meg.
Szerencsés helyzetben voltam, fiatal kezdőként kialakíthattam saját üzletemet, szülővárosomban.
Aztán jött a szerelem, költözködés, Budapest. Szerződés az ország egyik legkiválóbb szalonjába. Három évig dolgoztam itt, a belváros szívnek nevezett Váci utcai szalonban.
Számos híresség is megfordult a kezeink között. Mindezek mellett persze a kozmetikusok oktatásából is jócskán kivettük a részünket. Az oktatás oly módon belopta magát a szívembe, hogy innen egyenes út vezetett a Pécsi Tudományegyetem kozmetikus szakoktató karára, ahol diplomát szereztem. Szakmai utamat, aztán két, a Szalay könyvkiadó jóvoltából megjelent könyv tarkítja. Ezek, Természetes kozmetikumok, illetve Fiatalodj! címmel láttak napvilágot. Jelenleg pedig, szeretettel várlak Stúdiómban, ahol sminktetoválásban, igazi élménykozmetikai arckezelésekben lehet részed az természetesség jegyében.

Horváth Eszter

Kristálytiszta szívvel és ragyogó lélekkel csak jó, és csodás dolgot lehet alkotni. Ehhez társulnak pihe-puha gondoskodó kezeid, ettől lesz minden Eszteres kenceficézés ilyen lélekemelő. Köszönöm ezt az élményt, és azt hogy rendszeresen részese lehetek!

Jakab Adri, - a leghisztisebb vendég

Nagyon hálás vagyok,hogy ilyen gondoskodó szeretetben és kényeztetésben részesülök minden alkalommal, ami nagy szakértelemmel is párosul. Megnyugszik a lelkem is, és mindig feltöltődve és megszépülve távozom innen!

Köszönöm!

T.Gyöngyi

Hahóóó Eszti! Képzeld, ma reggel belenéztem a tükörbe és meglepődtem….gyönyörű az arcom! Nagyon köszönöm!

B. Andi

Szuperül éreztem magam. Mind szakmai, mind emberi szempontból egy profit ismertem meg Eszter személyében.
Az eredmény pont olyan lett, amilyet szerettem volna.

A. Fanni
Amennyiben kemoterápia vagy sugárkezelés következtében megritkult, vagy eltűnt a szemöldök szőrzeted/szempillád, szeretettel várlak egy ajándék szemöldök, vagy szemhéj sminktetoválásra!
(online időpontfoglalásnál kérlek a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy: ajándék!)