Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

Horváth Eszter vagyok, kozmetikus szakoktató, PMU artist és az Eszter Horváth Esthetic Stúdió tulajdonosa

Húsz év elkötelezettség az esztétika iránt

Húsz évvel ezelőtt szippantott magába a sminktetoválás világa, azóta gyakorlom a kozmetikának ezt az ágát. De a szépségipar iránti vonzalmamat már kisgyermekként-édesanyám fodrász ollója mellett felnőve- a régi KTSZ-ek hangulata alapozta meg. Nem volt kétséges számomra, hogy a középiskola elvégzése után kozmetikus leszek. Nagyszerű mesterem volt. Korban alig idősebb nálam, mégis tapasztalt szakember. Szerencsés helyzetben voltam, fiatal kezdőként kialakíthattam saját stúdiómat, szülővárosomban.

Aztán jött a szerelem, költözködés, Budapest. Szerződés az ország akkor, egyik leghíresebb sminktetováló szalonjába. Három évig dolgoztam itt, a belváros szívének nevezett váci utcai szalonban. Számos híresség megfordult a kezeim között. Mindezek mellett persze a kozmetikusok oktatásából is jócskán kivettem a részem. Jónéhány neves sminktetováló kozmetikus kezdeti útját egyengethettem itt. Az oktatás oly módon belopta magát a szívembe, hogy innen egyenes út vezetett a Pécsi Tudományegyetem kozmetikus szakoktató karára, ahol diplomát szereztem. Szakdolgozatom témája, talán nem meglepő módon a sminktetoválás lett. Szakmai utamat, aztán két, a Szalay könyvkiadó jóvoltából megjelent könyv tarkítja. Ezek, Természetes kozmetikumok, illetve Fiatalodj! címmel láttak napvilágot.  

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a sminktetoválás megszállottjává váltam az elmúlt években. Feltölt, inspirál, boldoggá tesz. Szeretném minden páciensem számára a maximumot nyújtani, és naprakész lenni, így folyamatos továbbképzéseken veszek részt.

Egyik nagyon meghatározó szakmai képzésem, a világhírű Svatioslav Otchenash nevéhez fűzödő Academy S Masterclass képzés, ahol trénerem, Yana Moskalenko volt. Óriási megtiszteltetés volt Yana-tól tanulni, és mérhetetlenül boldog vagyok, hogy tagja/része lehetek az Academy S csapatának.

 

Szeretettel várlak Az Eszter Horváth Esthetic Stúdióban…

Horváth Eszter

Nagyon-nagyon boldog és hálás vagyok, amiért a kezemben tarthatom a „saját” sminktetováló gépem. Aprócska, de mégis hatalmas mérföldkő ez számomra. Az általam eddig használt és ismert márkák közül ez a típusú gép képviseli a szerelem első látásra kategóriát. Ezért döntöttem úgy, hogy picit személyre szabom, és adom tovább hallgatóimnak az oktatásaimon, illetve pácienseimnek a Stúdióban. Azt a minőséget képviseli, amit sugározni szeretnék! Pontos, precíz, megbízható…