Kedves Vendégeim!

A Stúdióba időpontfoglalási díj ellenében tudsz időpontot foglalni, ezért kérlek pontosan olvasd át a bejelentkezési tudnivalókat!

Az időpontfoglalási díj, minden szolgáltatásra vonatkozik, ez alól NEM kivétel a sminktetoválások korrekciós időpontja sem. A foglalási díj:  10.000 HUF/időpont, amely természetesen levonására kerül az elkészült szolgáltatás árából.

 Időpontodat azonnal visszaigazoljuk, melyről a megadott email címre visszaigazoló e-mail érkezik. Ebben az email-ben, a megadott linkre kattintva biztonságos utalást tudsz indítani, mellyel rendezheted a foglalási díjat.

Egyszeri alkalommal módosítható a lefoglalt  időpontod, legkésőbb 48 órával az időpontodat megelőzően. Lemondás, vagy a lefoglalt időpontban való meg nem jelenés  esetén, nem visszatérítendő a foglalási díj!!

Amennyiben a bejelentkezéstől számított 24 órán  belül a foglalási díjad  banki utalása nem érkezik meg, időpontodat a rendszer automatikusan törli!

A foglaláskor megadott email címedre, az utalást követően, automatikusan, online kerül kiküldésre a számla.

 Köszönöm, hogy figyelmesen elolvastad a tudnivalókat! Várlak szeretettel: Horváth Eszter! A díj mértéke: a lefoglalt szolgáltatás árának 50%-a, mely kiszámlázásra kerül és  24 órán belül, utalással tudjátok ezt rendezni a következő számlaszámra: Számlaszám: 11773054-09732359  OTP  Horváth Eszter e.v.

Amennyiben nem rendezitek a meghiúsult szolgáltatás árát, sajnos nem áll módomban következő időpontot adni!

A lefoglalt időpontban való meg nem jelenés okát, sajnos szintén nem áll módomban figyelembe venni!

Kérlek, ennek megfelelően foglaljatok időpontot!

Megértéseteket és együttműködéseteket nagyon köszönöm!