Kedves Vendégeim!

Az idő érték! Kérlek Benneteket, hogy ha bármi miatt lemondani, módosítani szeretnétek a lefoglalt időpontjaitokat, azt időben tegyétek meg, hiszen a napi beosztásom átszervezése hosszú órákat, adott esetben pedig napokat vehet igénybe és így más vendég elől foglaljátok a helyet, aki szívesen jönne és tudna jönni egy-egy szolgáltatásra…

A Stúdió szolgáltatásainak díjmenetes lemondására, legkésőbb 48 órával az egyeztetett időpontig van lehetőségetek! A 48 órán belüli lemondás, vagy ha egyáltalán nem mondjátok le a bejelentkezést, az meghiúsult szolgáltatásnak számít.
A meghiúsult szolgáltatás díjköteles!
A díj mértéke: 10.000 HUF, mely készenléti díjnak számít és 24 órán belül, utalással tudjátok rendezni a következő számlaszámra:
Számlaszám: 11773054-09732359  OTP  Horváth Eszter e.v.

Amennyiben nem rendezitek a meghiúsult szolgáltatás árát, sajnos nem áll módomban következő időpontot adni!

A lefoglalt időpontban való meg nem jelenés okát, sajnos szintén nem áll módomban figyelembe venni!

A szolgáltatásokra időpontfoglalási díj ellenében tudsz magadnak időpontot biztosítani. Ennek  az időpontfoglalási díjnak az ára: 10 000 HUF. Ez az összeg természetesen levonásra kerül az elkészült szolgáltatás árából! A lefoglalt időpontodat egyszer, legkésőbb 48 órával korábban az időpontod előtt, tudod módosítani. Amennyiben nem módosítod a lefoglalt időpontod, hanem lemondod, vagy nem jelensz meg, a foglalási díjat a későbbiekben nem áll módomban más időpontra jóváírni, sem visszafizetni! A késések miatt meghiúsult szolgáltatásokra is készenléti díjat számolunk fel! Illetve a korrekciós időpontok időben való le nem mondására, a korrekción való meg nem jelenésre is!

Kérlek, ennek megfelelően foglaljatok időpontot!

Megértéseteket és együttműködéseteket nagyon köszönöm! Horváth Eszter

Horváth Eszter – Eszter Horváth Esthetic Stúdió