Kérlek vedd figyelembe:

MINDEN lefoglalt időpontra, időpontfoglalási díjat kell fizetned,mely természetesen levonásra kerül az elkészült szolgáltatás árából!

Az időpontfoglalási díj ára: a választott szolgáltatás listaárának 20%-a, melyet utalással tudsz rendezni az online időpontfoglalásodkor(a foglalással egy időben). Időpontodat AZONNAL visszaigazoljuk, melyről egy visszaigazoló e-mailt kapsz. Az e-mailben elhelyezett linken keresztül azonnal lehetőséged van a foglalási díj biztonságos utalására.

Az utalást követően automatikus elektronikus számlát kapsz a megadott email címre.

Az időpontfoglalási díjat, 1 órán belül van lehetőséged utalással rendezni.

Amennyiben nem érkezik meg 1 órán belül az időpontfoglalási díjad, az időpontod automatikusan törlésre kerül!!

A lefoglalt időpontodat, legkésőbb 72 órával az eredeti időpontod előtt tudod, egyszer módosítani. Amennyiben ez nem történik meg 72 órával az időpontod előtt, a foglalási díjat nem áll módomban jóváírni egy másik alkalomra! A lefoglalt időpontodban való meg nem jelenés okát, sajnos szintén nem áll módomban figyelembe venni!

Időpont lemondása

A 72 órán belül lemondott időpontok esetén felszámításra kerül a lemondott szolgáltatás árának 50%-a! A díj kiszámlázása arra az esetre is vonatkozik, amennyiben a vendég időben megjelenik, de a megbeszéltekhez képest kevesebb szolgáltatást kér.

Sminktetoválásod akkor tekinthető befejezettnek, ha a kontroll kezelésen (korrekció) is részt vettél!

Az első sminktetoválásod, és a kontroll tetoválásod külön árban szerepel az árlistán. A kontroll, vagy korrekciós kezelésekre is időpontfoglalási díjat kell fizetned,mely levonásra kerül a szolgáltatás árából.

*Amennyiben korábban már volt más szalonban készült sminktetoválásod, bármely területen, kérlek +10 000 HUF költséggel számolj, a listaárban feltüntetett összeg felett!

**A lejárt érvényességű ajándékkártyákat (bérleteket), a folyamatosan változó eszköz és alapanyag árak miatt, felár ellenében van lehetőséged érvényesíteni! A korábban megvásárolt és fel nem használt utalványok illetve ajándékkártyák értéke, vissza nem térítendő, ezeket kizárólag felhasználni tudod. Kérlek, figyelj a lejárati határidőre!

*** Minden sminktetoválás (az eredeti/első sminktetoválástól számítva) 1 év után, új sminktetoválásnak számít!

Megértéseteket és együttműködéseteket nagyon köszönöm!