Az Esthetic Academy keretein belül, KIZÁRÓLAG EGYÉNI OKTATÁSOKban tartom a tanfolyamokat, akár kezdő, akár masterclass sminktetováló képzésen szeretnél részt venni!

Hiszem, hogy ilyen felelősséggel járó munkát, kizárólag 100% odafigyeléssel és oktatással lehet megvalósítani/elsajátítani, hogy aztán a képzést követően is magabiztosan, maximális tudással készíthess gyönyörű munkákat, és valódi tudás álljon rendelkezésedre!

Az egyéni oktatás előnye, hogy a képzés maximálisan a te igényeidhez mérten működik, vagyis a saját tanulási tempódban tudsz fejlődni, haladni. Az előre meghatározott tanfolyami időpontok pedig nem képezik a tanulásod gátját, hiszen bármilyen előre egyeztetett napon/napokban megvalósulhat a tréninged.

Amennyiben igényed van rá, a tanfolyam mellé sminktetováló gépet is van lehetőséged vásárolni! Jó szívvel tudom ajánlani és rendelkezésedre bocsátani azt a típusú gépet, amelyet én is, nap mint használok a Stúdióban maximális elégedettséggel. A 20 éves sminktetoválói pályafutásom alatt több típusú gépet kipróbáltam, használtam, de ez az egyetlen gép, amely teljes szerelem lett az első pillanattól kezdve! Kezdő sminktetoválóként nagyon-nagyon sok új dologra kell egyszerre odafigyelni, ami valljuk be, sok esetben nem könnyű. Ennek a gépnek az egyik legnagyobb előnye, hogy a sok-sok zavaró és nehezítő körülmény közül egyet biztosan elfelejthetsz, mégpedig azt, hogy nem kell bajlódnod a gép vezetékével, hogy azt hova tedd, hogy helyezd el a gépet a kezedben, hogy az ne zavarjon téged munka közben. De ez csupán csak egyetlen pozitívum a temérdek közül…

A géphez nagyon kedvező áron juthatsz hozzá: bruttó 150 000 HUF

Alapképzés: kozmetikusok számára, kezdő sminktetováló tanfolyam. Az alapképzés, területtől függően, 3-4 nap. Púderes szemöldöktetoválás vagy felső szemhéj pillasürítés tetoválás vagy ajaksatír tetoválás (1 tréning=1 terület) Az alapképzés tartalmaz egy élő modelles bemutatót, gyakorlást gumilapon, és 2 modellen való gyakorlást a hallgató számára. Mindemellett elmélet, előrajzolás, valamint a fotózás, dokumentumok a sminktetováláshoz ismertetése, elsajátítása.

az alapképzés ára: bruttó 500 000 HUF

 

Masterclass képzés: gyakorlott sminktetováló kozmetikusok számára, akik valamelyik területen erősíteni szeretnék tudásukat. A masterclass képzés 1 napos tréning. A masterclass képzés tartalmaz egy élő modelles bemutatót, gyakorlást gumilapon és egy modellen való gyakorlást a hallgató számára.

a masterclass képzés ára: bruttó 150 000 HUF

A képzésekről névre szóló oklevelet kapsz. Ha azonban a megszerzett tudásod nem elegendő az önálló munkához, a képzést követően, az oklevelet a későbbiekben kapod kézhez, egy megfelelő portfólió bemutatását követően.