Project Description

Lézeres tetoválás eltávolítás

Szeretnél gyönyörűen ébredni nap mint nap? foglalj időpontot online

Lézeres tetoválás eltávolítás

Online bejelentkezés

Ne csüggedj, van megoldás!  Semmi sem örök, főképp nem egy elrontott vagy idejét múlt sminktetoválás…

Néhány éve még teljesen elképzelhetetlen volt, hogy a nem elképzeléseinknek megfelelően sikerült sminktetoválásoktól megszabaduljunk. Erre akkoriban egyetlen megoldás létezett: a palástolás. Egyik pigmentre pakoltuk a másikat, hogy elfedjük a régit, aztán ismét jött a következő réteg festék, és így tovább. El tudjátok képzelni, hogy mi lett a vége? 

Manapság szerencsére erre már sokkal korszerűbb és hatékonyabb megoldások is léteznek. Az egyik ilyen, az elrontott tartóssminkek lézerrel való eltávolítása. 

A művelet maga csupán néhány percet vesz igénybe, és máris sokkal közelebb kerültél álmaid sminktetováláshoz!

Mire nyújt megoldást a lézeres eltávolítás? Hatékonyan távolítható el vele a megunt, idejétmúlt sminktetoválás. Emellett pedig az elrontott, előnytelen formák és színek eltávolítására is tökéletesen alkalmas. 

Amennyiben az évek alatt több sminktetoválásod is készült az adott területen, úgy azt a lézer rétegenként bont le, távolítja el. Így valószínűleg több kezelésre is szükséged lehet, attól függően, hogy mi a végcél.

A lézeres kezelések hatékonysága is több tényezős. Befolyásolja, hogy milyen mélyen került a pigment a bőrödbe, milyen minőségű a pigment amit szeretnél eltávolíttatni, és az is fontos, hogy pl.mikor készült a sminktetoválásod.

Az elrontott vagy megunt sminktetoválásokat jelenleg két féle módszerrel távolíthatjuk el a bőrből:

  • lézeres tetoválás eltávolítással
  • biokémiai eltávolítással

De nem volt ez mindig így! Sok-sok évvel ezelőtt, amikor kezdő sminktetováló voltam, még a fent említett eljárások közül egyiket sem ismertük. Akkoriban hazánkban még gyerekcipőben járt maga a sminktetoválás is, és maroknyian voltunk, akik olyan szerencsés helyzetben voltunk, hogy a kozmetikának ezt az ágát művelhettük. Szóval, akkoriban az elrontott sminktetoválásokat nemes egyszerűséggel, fedtük! Ha a színelméletbe nem belemélyedve, nagyon egyszerűen gondolkodunk, akkor azt mondjuk, hogy a sötét színeket világossal halványítjuk. Vagyis, a gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy fehér (vagy ahhoz közeli árnyalattal) egyszerűen rátetováltunk a nem kívánatos területekre. Volt, mindez nagyjából 20 évvel ezelőtt… 

A cikket az alábbi linkre kattintva olvashatod tovább: https://eszterhorvath.blogspot.com/2022/04/elrontott-sminktetovalasok-eltavolitasa.html

0%

Vendégek visszajelzése alapján mért elégedettség

igen, foglalok időpontot