Project Description

sóoldatos biokémiai tetoválás eltávolítás

Szeretnél gyönyörűen ébredni nap mint nap? foglalj időpontot online

Removal-S biokémiai tetoválás eltávolítás

Online bejelentkezés

 

A sóoldatos tattoo removal-t a  Cosmedic Supplies készítette és gyártotta az Egyesült Királyságban, a legmagasabb ISO minősítésű laboratóriuban. A termék teljesen természetes összetevőket tartalmaz, és nem tartalmaz káros vegyszereket vagy savakat.

Rendkívül koncentrált só- és citromsav-összetétel, amely  hatékony és gyors sikerarányt biztosít a test- és kozmetikai tetoválófesték eltávolításban. Folyamatosan újratervezték és komponálták, miután az Egyesült Királyságban több művész is többször használta a munkája során és tesztelte. “Hiszünk abban, hogy az összetevők tökéletes keverékét hoztuk létre, hogy megalkossuk a legsikeresebb pigment eltávolító megoldást a piacon.” 

 

A termék halványító és hámló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek közvetlenül céloznak minden típusú tetoválófestéket. Olyan gyönyörűen komponált, hogy már egyetlen alkalom után látni fogod az eredményeket. Nyugtató és gyógyító tulajdonságokat is tartalmaz, például koncentrált aloe-elemeket, amelyek elősegítik a gyógyulási folyamatot. Összetételét úgy alkották meg, hogy könnyen felszívódjon, és így egyetlen kezelés alatt drámai eredményeket biztosítson. A termék teljesen vegán, és az Egyesült Királyságban tervezték és gyártották.

A termék biztonsággal alkalmazható az arc mindhárom területén- ajak, szem, szemöldök

 

 

 

 

 

 

 

 

0%

Vendégek visszajelzése alapján mért elégedettség

igen, foglalok időpontot