Eszter Horváth Esthetic Stúdió

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

Horváth Eszter vagyok, kozmetikus szakoktató, PMU artist, és
az Eszter Horváth Esthetic Stúdió tulajdonosa.

Húsz évvel ezelőtt szippantott magába a sminktetoválás világa, azóta gyakorlom a kozmetikának ezt az ágát. De a szépségipar iránti vonzalmamat már kisgyermekként-édesanyám fodrász ollója mellett felnőve- a régi KTSZ-ek hangulata alapozta meg. Nem volt kétséges számomra, hogy a középiskola elvégzése után kozmetikus leszek. Nagyszerű mesterem volt. Korban alig idősebb nálam, mégis tapasztalt szakember. Szerencsés helyzetben voltam, fiatal kezdőként kialakíthattam saját stúdiómat, szülővárosomban.
Aztán jött a szerelem, költözködés, Budapest. Szerződés az ország akkor, egyik leghíresebb sminktetováló szalonjába. Három évig dolgoztam itt, a belváros szívének nevezett váci utcai szalonban. Számos híresség megfordult a kezeim között. Mindezek mellett persze a kozmetikusok oktatásából is jócskán kivettem a részem. Jónéhány neves sminktetováló kozmetikus kezdeti útját egyengethettem itt. Az oktatás oly módon belopta magát a szívembe, hogy innen egyenes út vezetett a Pécsi Tudományegyetem kozmetikus szakoktató karára, ahol diplomát szereztem. Szakdolgozatom témája, nem meglepő módon a sminktetoválás lett. Szakmai utamat, aztán két, a Szalay könyvkiadó jóvoltából megjelent könyv tarkítja. Ezek, Természetes kozmetikumok, illetve Fiatalodj! címmel láttak napvilágot.
Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a sminktetoválás megszállottjává váltam az elmúlt években. Feltölt, inspirál, boldoggá tesz. Szeretném minden páciensem számára a maximumot nyújtani, és naprakész lenni, így folyamatos továbbképzéseken veszek részt.
Szeretettel várlak Az Eszter Horváth Esthetic Stúdióban…