Eszter Horváth Esthetic Stúdió

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

Horváth Eszter vagyok, kozmetikus szakoktató,
az Eszter Horváth Esthetic Stúdió tulajdonosa.

A szépségipar iránti vonzalmamat már kisgyermekként-édesanyám fodrász ollója mellett felnőve- a régi KTSZ-ek hangulata alapozta meg.
Nem is volt kétséges számomra, hogy a középiskola elvégzése után kozmetikus leszek. Nagyszerű mesterem volt. Korban alig idősebb nálam, mégis tapasztalt kozmetikus. Az igényességet, és a tökéletességre való törekvést tőle tanultam meg.
Szerencsés helyzetben voltam, fiatal kezdőként kialakíthattam saját üzletemet, szülővárosomban.
Aztán jött a szerelem, költözködés, Budapest. Szerződés az ország egyik legkiválóbb szalonjába. Három évig dolgoztam itt, a belváros szívnek nevezett Váci utcai szalonban.
Számos híresség is megfordult a kezeink között. Mindezek mellett persze a kozmetikusok oktatásából is jócskán kivettük a részünket. Az oktatás oly módon belopta magát a szívembe, hogy innen egyenes út vezetett a Pécsi Tudományegyetem kozmetikus szakoktató karára, ahol diplomát szereztem. Szakmai utamat, aztán két, a Szalay könyvkiadó jóvoltából megjelent könyv tarkítja. Ezek, Természetes kozmetikumok, illetve Fiatalodj! címmel láttak napvilágot. Jelenleg pedig, szeretettel várlak Stúdiómban, ahol sminktetoválásban, igazi élménykozmetikai arckezelésekben lehet részed az természetesség jegyében.

Horváth Eszter