Project Description

Sminktetoválás

Online bejelentkezés

Sminktetoválás

ONLINE BEJELENZTKEZÉS

Sminktetoválás a természetesség jegyében...

A sminktetoválás több évtizede könnyíti meg a nők mindennapjait. Segítségével kihangsúlyozhatjuk az arc valódi, természetes szépségét, mindemellett korrigálhatjuk az apróbb eltéréseket, legyen szó szemöldökről, szemről vagy akár az ajkak területéről. Vallom, a „kevesebb több” elvét, és minden sminktetoválás elkészítésénél figyelembe is veszem ezt! Igyekszem kerülni a harsány színeket és a természetellenes formák kialakítását. Hatalmas öröm számomra, amikor a vendégek elégedetten és boldogan távoznak a Stúdióból. Semmihez nem fogható érzés!

  Tisztában vagyok vele, hogy hatalmas bizalom szükséges ahhoz, hogy valakire rá merd bízni az arcod! Ezért is fontos tudni, hogy a sminktetoválásod, személyesen rád szabva készül el. A te arcodhoz, a te stílusodhoz, a te elképzelésedhez igazodva. Ezért is előzi meg minden esetben a beavatkozást egy nagyon precíz tervezés/előrajzolás. Így lehetőséged nyílik arra, hogy te is lásd, hogy fest majd az új sminktetoválásod, hogy varázsol téged még ragyogóbbá…

  Rengeteg szín és stílus közül válogathatsz ha sminktetoválást készíttetsz. Természetesen ebben én is segítségedre leszek, szakmai szemmel is látva, tanácsot adva, hogy a számodra legkedvezőbb formát alakíthassuk ki, a hozzád legközelebb álló színkombinációval.


  SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

  Ha szemöldök tetoválást készíttetsz, több típus közül is van lehetőséged választani.

  01 Púderes szemöldöktetoválás

  02 Szálazott szemöldöktetoválás

  03 Hibrid szemöldöktetoválás


  SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

  A szemhéj tetoválása is több lehetőséget rejt magában.

  01 Pillatő sürítése

  02 Felső szemhéj kontúr

  03 Alsó szemhéj kontúr


  AJAKSATÍR TETOVÁLÁS

  Az ajaksatír tetoválásának szintén több típusa választható.

  01 Lágysatír vagy félsatír

  02 Teljessatír/rúzsozott hatás

  03 Aquarell ajaksatír

  0%

  Vendégek visszajelzése alapján mért elégedettség

  döntöttem, foglalok időpontot