Project Description

Sminktetoválás

Szeretnél gyönyörűen ébredni nap mint nap? foglalj időpontot online

Sminktetoválás

ONLINE BEJELENZTKEZÉS

Tartós sminkkel sok-sok tükör előtt töltött órát spórolhatsz meg...

A sminktetoválás több évtizede könnyíti meg a nők mindennapjait. Segítségével kihangsúlyozhatjuk az arc valódi, természetes szépségét, mindemellett korrigálhatjuk az apróbb eltéréseket, legyen szó szemöldökről, szemről vagy akár az ajkak területéről. Vallom, a „kevesebb több” elvét, és minden sminktetoválás elkészítésénél figyelembe is veszem ezt! Igyekszem kerülni a harsány színeket és a természetellenes formák kialakítását. Hatalmas öröm számomra, amikor a vendégek elégedetten és boldogan távoznak a Stúdióból. Semmihez nem fogható érzés ez, mely inspirál, feltölt és boldogságot ad!

  Tisztában vagyok vele, hogy hatalmas bizalom szükséges ahhoz, hogy valakire rábízd az arcod! Ezért is fontos tudnod, hogy a sminktetoválásod, személyesen rád szabva készül el. A te arcodhoz, a te stílusodhoz, a te elképzelésedhez igazodva. A sminktetoválás elkészültét minden esetben megelőzi egy nagyon precíz tervrajz elkészítése. Így, neked is lehetőséged nyílik arra, hogy lásd, milyen lesz  az új sminktetoválásod.

  Ennek a tervrajznak az elkészítése sokszor egy órát is felölel egy-egy területen,hiszen minden apró részlet számít!

  Mitől lesz tökéletes a végeredmény?

  • A sminktetoválást végző szakember tudásától és tapasztalatától
  • A legmodernebb  sminktetováló eszközök használatától
  • A legjobb minőségű pigmentek alkalmazásától
  • A magas szintű higiéniától
  • A páciens bőrének állapotától és minőségétől
  • A szakembernek rendelkeznie kell szépség -és szimmetria érzékkel
  • A szakember részéről  tökéletes színelmélet kíván
  • A bőrtípusok tökéletes ismerete

  Ezek a kíváló eredmény előfeltételei…

  Az általam használt sminktetováló pigmentek:

  Sok-sok év keresgélés és tapasztalat gyűjtés után , most már bátran mondhatom, megtaláltam azt a termékcsaládot, mellyel tökéletes munkát végezhetek. Bevallom , nagyjából 20 éves sminktetováló pályafutásom alatt, volt néhány olyan évem, mikor úgy éreztem , magam mögött hagyom a kozmetikának ezt a szegmensét. Nehéz ezt kimondani, de nem szerettem. Nem szerettem, mert egyszerűen nem jöttek a várt eredmények. Próbálkoztam, kínlódtam, nem azt láttam amit szerettem volna. A pigmentek néhány hónap elteltével a vörös minden árnyalatában pompáztak,  minden egyes bőrben, majd egy év elteltével el is tűntek. Nem volt sikerélményem. Nem éreztem magaménak a sminktetoválást, feszengtem és kényelmetlenül éreztem magam benne. Aztán jött az áttörés. Magyarországra is megérkeztek azok a sminktetováló gépek és tűmodulok, amelyekkel tökéletes munkát lehet végezni, és a pigmentekről ne is beszéljünk! Ezzel együtt pedig külföld felé is megnyílt a világ. Hozzáférhetőek lettek a csúcskategóriás  festékek. Ezek közül sikerült nekem is letennem a voksom egy világszinten ismert márka mellett…

   A pigmenteket a GOST 58391-2019 szerint gyártják, és a kozmetikai tetováláshoz használt professzionális pigmentek közé tartoznak, valamint megfelelnek a VÁMSZAKI MŰSZAKI SZABÁLYZAT TR TS 009/2011 Az illatszerek és kozmetikai termékek biztonságáról szóló szabványainak és követelményeinek. összetételét és mutatóit tekintve.

  Kémiai képletük szerint a pigmenteket szervetlen és szerves pigmentekre osztják.
  A szervetlen pigmentek jó fedő hatást biztosítanak, és elég sokáig tartanak, a szerves pigmentek akvarell hatást kölcsönöznek. A pigmentek vízzel, izopropil-alkohollal és jóváhagyott színezékekkel készülnek. 

  A pigment részecskék mikronmérete kifejezetten lecsökkent – ez gyors beültetést, csodálatos tartást és hosszú élettartamot biztosít, ideális megoldás művészek számára. A minőséget tanúsítványok és kutatási eredmények igazolják.

  Mennyire tartós a sminktetoválás?

  A mai trendeknek megfelelően, a mostani tartóssminkek egészen más tetoválási technikával készülnek mint 15- 20 évvel ezelőtti elődeik. Míg korábban az volt a cél, hogy minél mélyebb rétegében dolgozzunk a bőrnek, és a lehető legtöbb festékanyagot juttassuk is be oda, ehhez képest manapság inkább „felületi” sminktetoválások születnek. Hogy ez miért is jó? A divattal karöltve arcunk folyamatos változásban van. Ezt semmiképp nem szabad elfelejtenünk. Azok a formák melyek 20 évvel ezelőtt csodálatot váltottak ki belőlünk, nem biztos, hogy az idő múlásával ugyanolyan előnyösen festenek rajtunk, mint korábban. Ugyanez elmondható a bőrbe került festékek színéről is. De nézzük, hogy ez pontosan mit is jelent számokban! A sminktetoválások átlagos élettartama nagyjából 1-5 év közé tehető. Területekre lebontva ez azt jelenti, hogy egy szemöldöktetoválás 1-2 évig tartja meg formáját és színét, utána szükséges a frissítés. A szemhéjtetoválásoknál ez 2-4 év közé tehető. Míg az ajaktetoválások élettartama a leghosszabb, nagyjából 3-5 év.

  De mindenhez hozzátartozik az is, hogy egy-egy sminktetoválás tartósságát több tényező is befolyásolja. Ilyen tényező például: bőrtípus, bőr anyagcsere folyamatai, életkor, arcápolási rutin, napozási szokások, immunrendszer, a választott pigment színe…

  Mennyire fáj a sminktetoválás?

  A fájdalomtűrő képessége mindenkinek más és más. Általánosságban viszont elmondható, hogy a beavatkozás során kialakuló érzés inkább picit  kellemetlen mint fájdalmas. A szemöldök területének  tetoválása a legkevésbé érzékeny terület, ez szinte egyáltalán nem is érezhető. A szemhéj tetoválása azért kellemetlenebb , hiszen mindenki önkéntelenül is félti a szemét. De megnyugtatlak, a folyamat közben mindvégig csukva van a  szemed, még véletlenül sincs lehetőséged arra, hogy kinyisd, hiszen lefeszítem azt.  Az ajak tetoválása szintén pici kellemetlenséggel jár az első percekben, de miután az érzéstelenítőnek megnyitottam az utat, az első kör tetoválásával, már alig-alig érezhető a beavatkozás. 

  Bővebben itt olvashatsz erről: https://eszterhorvath.blogspot.com/2021/09/mennyire-faj-sminktetovalas.html

   

   

   

  SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

  A szemöldök nagyban meghatározza az arc karakterét. Ezért is fontos, hogy szemöldökünknek milyen íve, hossza, vastagsága vagy színe van. Egy gyönyörűen elkészített, természetes hatású szemöldöktetoválás akár évekkel is képes megfiatalítani viselőjét. Ezt nevezzük anti-ageing szemöldöktetoválásnak. A szemöldöktetoválás tökéletes megoldást nyújt a rohanó mindennapokban, hiszen nem szükséges többé azon aggódni, hogy elmosódott-e a rajzolt szemöldökforma. Tökéletes megoldást nyújt továbbá túlszedett, kikopott szemöldökök korrigálására, a szőrzet optikai pótlására. Mindig különös gondot fordítok arra, hogy az általam elkészített szemöldöktetoválások gyógyult állapotukban a lehető legtermészetesebb hatást kölcsönözzék, tökéletesen illeszkedjen páciensem egyéniségéhez. Ezért, magas minőségű prémium termékekkel dolgozom. Nagy odafigyeléssel, aprólékosan és precíz munkával készítem el a tartóssminkeket. 

  A szemöldöktetoválás Neked ajánlott, ha:

  • ha unod a mindennapi rajzolgatást
  • ha kikopott a saját szemöldökszőrzeted
  • ha nem szereted az ívét
  • ha a saját szemöldök formád nem megfelelő
  • ha picit karakteresebb szemöldökre vágysz
  • ha sportoláskor, strandoláskor is tökéletes szemöldökre vágysz
  • ha nem egyforma a szemöldököd

  KELL A PÚDER? AVAGY PÚDERES SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS KONTRA SATÍROS SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

  Manapság annyi szemöldöktetoválási technika közül válogathatunk, hogy az egyszeri ember igen könnyen elveszhet, a fals információk tengerében. Ehhez szeretnék némi segítséget nyújtani.

  A szemöldöktetoválási metódusokat nagyjából két nagy csoportra oszthatjuk: szálazott, illetve púderes/nem szálazott szemöldöktetoválásokat választhatunk el egymástól. Én most a púderes technikákra fókuszálva írnék néhány mondatot… A cikket itt tudod tovább olvasni: https://eszterhorvath.blogspot.com/2022/03/kell-puder-avagy-puderes.html

  AJAKTETOVÁLÁS

  Az ajak a nőiesség egyik jelképe. A szemöldök mellett, esztétikailag szintén fontos szerepet tölt be a női arcon. Idővel ajkunk veszít volumenéből, határozatlanabbá válik a kontúr, és színe is  kopottabb árnyalatot ölt. Egy ajaktetoválás többféleképpen is elkészíthető. Kialakíthatjuk úgy, hogy teljesen észrevétlen maradjon a kíváncsi szemek előtt, ekkor kontúr nélküli nude hatást biztosítunk. De kialakítható nagyon határozott, erőteljesebb változatban is.  

  Az ajaktetoválás Neked ajánlott, ha:

  • ha nem szeretnél bajlódni a napi többszöri rúzsozással
  • ha asszimetrikus az ajkad
  • ha vékony az ajkad
  • ha halványnak és egyenetlennek érzed a színét
  • ha fontos az ápolt megjelenés
  • ha sportoláskor, strandoláskor is tökéletes ajkakra vágysz

  SZEMHÉJTETOVÁLÁS

  Szemhéj tetoválással elkészíthető a klasszikus kontúrvonal, a pillatő sűrítése. A legújabb tetoválási trendeket követve azonban ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a púderes szemhéjtetoválás is. Tulajdonképpen ez a technika kortól és szem típustól függetlenül mindenkinek jól áll, hiszen elkészítési technikája temérdek lehetőséget rejt magában. A szemhéj tetoválásával nagyban megkönnyíthetőek a mindennapjaink, hiszen búcsút mondhatunk az elkenődött szemsminkeknek. Mint bármelyik más terület sminktetoválásánál, a szemhéj tetoválás elkészítésénél is kizárólag csúcskategóriás termékekkel dolgozom, hiszen az egyik legérzékenyebb, legkényesebb területről van szó. Ennek ellenére minden egyes vendég tökéletes biztonságban érezheti magát.

  A szemhéjtetoválás Neked ajánlott, ha:   

  • ha unod a mindennapi sminkelést
  • ha nem tudod egyformára sminkelni a szemed
  • ha szemüveget viselsz és ez akadályos a mindennapi sminkelésben
  • ha sportoláskor, strandoláskor is tökéletes szem sminkre vágysz
  0%

  Vendégek visszajelzése alapján mért elégedettség

  igen, foglalok időpontot