Project Description

Sminktetoválás

Szeretnél gyönyörűen ébredni nap mint nap? foglalj időpontot online

Sminktetoválás

ONLINE BEJELENZTKEZÉS

Tartós sminkkel sok-sok tükör előtt töltött órát spórolhatsz meg...

A sminktetoválás több évtizede könnyíti meg a nők mindennapjait. Segítségével kihangsúlyozhatjuk az arc valódi, természetes szépségét, mindemellett korrigálhatjuk az apróbb eltéréseket, legyen szó szemöldökről, szemről vagy akár az ajkak területéről. Vallom, a „kevesebb több” elvét, és minden sminktetoválás elkészítésénél figyelembe is veszem ezt! Igyekszem kerülni a harsány színeket és a természetellenes formák kialakítását. 

  Tisztában vagyok vele, hogy hatalmas bizalom szükséges ahhoz, hogy valakire rábízd az arcod! Ezért is fontos tudnod, hogy a sminktetoválásod, személyesen rád szabva készül el. A te arcodhoz, a te stílusodhoz, a te elképzelésedhez igazodva. A sminktetoválás elkészültét minden esetben megelőzi egy nagyon precíz tervrajz elkészítése. Így, neked is lehetőséged nyílik arra, hogy lásd, milyen lesz  az új sminktetoválásod.

  Mitől lesz tökéletes a végeredmény?

  • A sminktetoválást végző szakember tudásától és tapasztalatától
  • A legmodernebb  sminktetováló eszközök használatától
  • A legjobb minőségű pigmentek alkalmazásától
  • A magas szintű higiéniától
  • A páciens bőrének állapotától és minőségétől
  • A szakembernek rendelkeznie kell szépség -és szimmetria érzékkel
  • A szakember részéről  tökéletes színelmélet kíván
  • A bőrtípusok tökéletes ismerete
  • Az otthoni utóápoláshoz kapott információk pontos betartásától

  Ezek a kíváló eredmény előfeltételei…

  Az általam használt sminktetováló pigmentek:

  Sok-sok év keresgélés és tapasztalat gyűjtés után , most már bátran mondhatom, megtaláltam azt a termékcsaládot, mellyel tökéletes munkát végezhetek. Bevallom , nagyjából 20 éves sminktetováló pályafutásom alatt, volt néhány olyan évem, mikor úgy éreztem , magam mögött hagyom a kozmetikának ezt a szegmensét. Nehéz ezt kimondani, de nem szerettem. Nem szerettem, mert egyszerűen nem jöttek a várt eredmények. Próbálkoztam, kínlódtam, nem azt láttam amit szerettem volna. A pigmentek néhány hónap elteltével a vörös minden árnyalatában pompáztak,  minden egyes bőrben, majd egy év elteltével el is tűntek. Nem volt sikerélményem. Nem éreztem magaménak a sminktetoválást, feszengtem és kényelmetlenül éreztem magam benne. Aztán jött az áttörés. Magyarországra is megérkeztek azok a sminktetováló gépek és tűmodulok, amelyekkel tökéletes munkát lehet végezni, hogy a pigmentekről ne is beszéljünk! Ezzel együtt pedig külföld felé is megnyílt a világ. Hozzáférhetőek lettek a csúcskategóriás  festékek/anyagok. Ezek közül sikerült nekem is letennem a voksom egy világszinten ismert márka mellett…

  Nem titok, hogy nagy rajongója vagyok az orosz sminktetováló pigmenteknek. Ezek a pigmentek kiváló minőségű színezékekből készülnek, kiegyensúlyozott, homogén szerkezetűek, jól illeszkednek a bőrbe és segítik a kiváló eredmény elérését – egyenletes tónust és egyenletes fakulást az idő múlásával.

  A minőséget tanúsítványok és kutatási eredmények igazolják.

  Mennyire tartós a sminktetoválás?

  A mai trendeknek megfelelően, a mostani tartóssminkek egészen más tetoválási technikával készülnek mint 15- 20 évvel ezelőtti elődeik. Míg korábban az volt a cél, hogy minél mélyebb rétegében dolgozzunk a bőrnek, és a lehető legtöbb festékanyagot juttassuk is be oda, ehhez képest manapság inkább „felületi” sminktetoválások születnek. Hogy ez miért is jó? A divattal karöltve arcunk folyamatos változásban van. Ezt semmiképp nem szabad elfelejtenünk. Azok a formák melyek 20 évvel ezelőtt csodálatot váltottak ki belőlünk, nem biztos, hogy az idő múlásával ugyanolyan előnyösen festenek rajtunk, mint korábban. Ugyanez elmondható a bőrbe került festékek színéről is. De nézzük, hogy ez pontosan mit is jelent számokban! A sminktetoválások átlagos élettartama nagyjából 1-5 év közé tehető. Területekre lebontva ez azt jelenti, hogy egy szemöldöktetoválás 1-2 évig tartja meg formáját és színét, utána szükséges a frissítés. A szemhéjtetoválásoknál ez 2-4 év közé tehető. Míg az ajaktetoválások élettartama a leghosszabb, nagyjából 3-5 év.

  De mindenhez hozzátartozik az is, hogy egy-egy sminktetoválás tartósságát több tényező is befolyásolja. Ilyen tényező például: bőrtípus, bőr anyagcsere folyamatai, életkor, arcápolási rutin, napozási szokások, immunrendszer, a választott pigment színe…

  Mennyire fáj a sminktetoválás?

  A fájdalomtűrő képessége mindenkinek más és más. Általánosságban viszont elmondható, hogy a beavatkozás során kialakuló érzés inkább picit  kellemetlen mint fájdalmas. A szemöldök területének  tetoválása a legkevésbé érzékeny terület, ez szinte egyáltalán nem is érezhető. A szemhéj tetoválása picit  kellemetlenebb , hiszen mindenki önkéntelenül is félti a szemét. De megnyugtatlak, a folyamat közben mindvégig csukva van a  szemed, még véletlenül sincs lehetőséged arra, hogy kinyisd, hiszen egy speciális fogással lefeszítem azt.  Az ajak tetoválása szintén pici kellemetlenséggel jár az első percekben, de miután az érzéstelenítőnek megnyitottam az utat, az első kör tetoválásával, már alig-alig érezhető a beavatkozás. 

  Bővebben itt olvashatsz erről: https://eszterhorvath.blogspot.com/2021/09/mennyire-faj-sminktetovalas.html

   

   

  FONTOS INFORMÁCIÓK!

  Kérlek ezekre figyelj, mielőtt sminktetoválásra érkezel:

  • kerüld a hámoldó hatású kozmetikumok használatát
  • 1 héttel a sminktetoválás előtt már kerüld az extrém erős UV-sugárzást, direkt napozást
  • ajaktetoválásnál hidratáld a területet, figyelj a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre
  • 48 órán belül nem ajánlott fájdalomcsillapító gyógyszert bevenni
  • kerüld az alkohol és drog használatát a tetoválás előtti 48 órában
  • ne fogyassz kávét a sminktetoválás napján
  • Magas dózisú C-vitamin  szedését függeszd fel legalább 1 héttel a beavatkozás előtt, mert vérzékenyebb tőle a bőr.
  • Antibiotikum szedése alatt és azt követő 3 hétben nem tetoválhatunk.
  • Szemöldököt festetni 2-3 héttel a tetoválást megelőzően ajánlott utoljára, majd legkorábban 1 hónap múlva.
  • szemhéj tetoválása esetén, műszempilla nem viselhető a beavatkozás ideje alatt! Illetve  a kontaktlencsét minden esetben ki kell venni! A sminktetoválást követően 1 hónap elteltével rakható fel ismét műszempilla
  • fogászati kezelés alatt, foggyulladással szintén nem készítünk sminktetoválást
  • betegség, lázas állapot kizáró oka a sminktetoválásnak
  • bőrgyulladás esetén nem készíthető el a sminktetoválás

   

  0%

  Vendégek visszajelzése alapján mért elégedettség

  igen, foglalok időpontot